dilluns, 7 d’abril del 2014

bacallà amb panses, ous dur i escarxofes.

2 talls per persona(fregir),per dessalareu són 3 dies primer treure-li tota la sal seguidament 3 dies a remullar tot ben cobert d'aigua canviar dos vegades l'aigua, ho tastareu doncs heu de mirar el punt de sal que agradi, primer de tot fregir el bacallà, posar-lo en una plata, seguidament fer un sofregit generós , ceba ben roseta i tomata que sigui fet amb rato,treure les cuetes de les panses i felí un bull i deixar-les escorre i tirar-les el sofregit, els ous ja els tenim bullits i la carxofa també ara es hora de muntat la cassola tenim el sofregit amb les panses posem el bacallà ben posat els ous durs les carxofes seguidament fer la picada important ametlles pa fregit un trosset all julivert triturar tot amb una mica d'aigua i tirat tot per sobre fer la xuc xuc uns 10 minuts. crec que us agradara recepte de les nostres mares i àvies 

Montserrat sauri Vidal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada